Sunniva Høgsberg

Essens Coaching


"Jeg hjælper dig med at blive den du er, og støtter dig i at skabe udvikling og forandring i dit liv"

Essensen i fokus

Jeg er overbevist om, at jeg er her for at hjælpe og vejlede andre mennesker. En overbevisning, som er blevet tydeligere gennem de sidste 15 år. 

Når jeg arbejder, arbejder jeg altid ud fra min essens, og mit mål er at styrke essensen i andre mennesker.
Jeg er så heldig, at jeg har en gave: Jeg er kanal og det betyder, at jeg har adgang til et særligt videnslag, som jeg kan stille til rådighed for mine klienter. Hvordan kanaliseringen indgår i vejledningen, afhænger af hvilket menneske, jeg står overfor og hvilken opgave, det menneske har. 

Skab meningsfulde forandringer

I Essens Coaching tilbyder jeg ved siden af kanaliseringer også transpersonlig coachingmindfulness-træning og stress-vejledning. Jeg støtter mennesker i at skabe positive, meningsfulde forandringer i deres liv, dvs. forandringer, der ligger i forlængelse af den, de er og det, den enkelte virkelig ønsker. Mit arbejde udfolder sig i et felt mellem det intuitive og empirisk videnskab. Netop i det felt får jeg adgang til alle mine ressourcer, både de intuitive og de intellektuelle – til glæde for mine klienter.

Forskning og personlig udvikling

Min forskerbaggrund gør det naturligt for mig at holde mig opdateret omkring de nyeste erkendelser og resultater indenfor forskningsfeltet personlig udvikling og mindfulness. Samtidigt modtager jeg løbende undervisning af spirituel lærer, Anne Sophie Jørgensen, Tigerens Rede, Gedved.

Min intuition bringer jeg i spil i den transpersonlige coaching og når jeg kanaliserer. I kanaliseringen trækker jeg på min evne til at kontakte højere bevidsthedslag: Klienten får derved et andet og større perspektiv på sin livssituation – hvilket beriger den personlige udviklingsproces.

Tilpassede værktøjer

Som uddannet stressvejleder, mindfulnesstræner og coach har jeg en velassorteret værktøjskasse, som jeg kan dykke ned i for at finde den tilgang og det værktøj, der fungerer bedst i forhold til den enkelte klient.

Mine erfaringer fra forskellige livsområder udgør et vigtigt fundament i mit arbejde. Som tidligere salgschef ved jeg, hvordan man skaber resultater og kender til de udfordringer, som ledere og medarbejdere står overfor i moderne organisationer. Jeg har været enlig forsørger med tre børn, så jeg har selv erfaret, hvilken udfordring, det er at skabe balance mellem karriere og familie.

Her kan du læse mere om, hvordan jeg arbejder