Sunniva Høgsberg

Essens Coaching

Referencer


Du er velkommen til at dykke ned i tidligere klienters tilbagemeldinger på kanaliseringer, coaching og mindfulness-forløb. 

Jeg deltog i en endags workshop, som var arrangeret af IDA (Ingeniørernes fagforening) sammen med Sunniva. Jeg havde været igennem en skilsmisse og jeg var meget stresset og bekymret for min fremtid. Foredraget omkring Mindfulness viste mig, at man skal se muligheder i stedet for begrænsninger. Når en dør bliver lukket, åbnes der flere døre. Man skal bare kunne se de muligheder, når de viser sig for en. Jeg  begyndte at meditere og finde ro i sjælen igen. Mindfulness har lært mig, at jeg skal huske accept og leve i nuet. Det er utroligt, at man bruger meget af sin dyrebare tid i fortiden eller i fremtiden.  Mindfulness lærer en, at være i nuet, at være spontan, at være glad for livet og nyde livet imens man har det. Dette er både en teknik og en livsstil og alle kan lære det og bruge det i sit liv. Man skal selvfølgelig være klar til dette spring. Når eleven er klar, dukker læreren op af sig selv. Det oplevede jeg.

Reza, Maskiningeniør

Sunniva Høgsberg har via kanalisering og coaching hjulpet mig med essentielle emner i mit liv - emner, jeg ikke kunne være kommet i dybden med ved almindelig coaching. Vi startede med en kanalisering, der førte til transpersonlig coaching. Det har betydet, at jeg gennem hele forløbet har haft en klar fornemmelse af, hvornår jeg virkelig kunne opnå eller ændre mit mål, fordi jeg havde kontakt med min inderste kerne, og hvornår jeg blot sagde “ja” og ikke var virkelig rodfæstet i mit ønske om forandring. Jeg er blevet meget bevidst om denne forskel.  
Jeg kan beskrive oplevelsen som en “dybere” tilgang til mig selv, hvor jeg ikke “snyder” mig selv eller coachen, men derimod oplever nye sider af min personlighed, jeg kan arbejde konkret med i min hverdag. Jeg er derfor opmærksom på førhen ubevidste handlingsmønstre og kan bevidst ændre mange situationer. 
Det er en gave, jeg ikke vil være foruden.
Ditte Le-Fevre, skuespiller og konsulent

I forbindelse med flere store og vigtige beslutninger i vores liv, har vi begge opsøgt Sunniva Høgsberg. 
Vi har hver gang fået en utrolig kærlig og kompetent vejledning, og kanaliseringerne har haft en dyb healende virkning. 
Det har styrket vores muligheder for at se med andre øjne og i et større perspektiv. 
Og det har gjort det muligt for os at handle troværdigt i de situationer, vi har været i. Vi kan varmt anbefale Sunniva Høgsbergs arbejde.

Elisabeth og Stefan Groot


Det jeg fik ud af at være hos dig, var en indsigt i mit eget kaos, hvis man kan sige det sådan. Jeg fik ingen løsninger, men skulle selv finde frem til dem, og glæden ved selv at finde en løsning på et umuligt problem var stor og ubeskrivelig. Jeg følte mig tryg hos dig og følte for første gang nogen sinde, at jeg fik åbnet en dør ind til mit indre problem, så jeg på den måde kan gøre noget ved det og med tiden måske få det helt løst. Du har en evne til at lytte, koncentrere dig og huske det, du bliver fortalt, der er helt unik. Jeg nød de sessioner, jeg havde hos dig, også selv om jeg ofte var træt, når jeg kom hjem.

Jane Porsborg, lærer

Anmeldelse af en kanalisering, Information, 2010